(ei otsikkoa)

Jäseniltoja, studiokuvausta, koulutusta, retkiä, mukavaa yhdessäoloa

Toimimme mahdollisimman monipuolisesti  ja järjestämme toimintaa valokuvauksen harrastajille heidän toivomuksiaan kuunnellen.

Toimintasuunnitelma 2020

Me olemme aktiivisia ja meitä on n. 70.  Joukkoomme mahtuu eri-ikäisiä henkilöitä erilaisista elämäntilanteista, erilaisilla valokuvauskalustoilla ja kiinnostuksen kohteilla, mutta meillä on yksi yhteinen asia – kaikki me valokuvaamme – kukin tavallamme. Jokaisen panos on tärkeä, jokainen on tärkeä, jokaisen osallistuminen on tärkeää ja juuri Sinun mielipiteesi on tärkeä.

Jäsenillat

Toimintamme rungon muodostavat jäsenillat. Niitä on kesää lukuunottamatta kuukausittain ja jäsenkirjeissä kerrotaan aina niistä tarkemmin.

Jäsenilta on myös sosiaalinen tapahtuma. Sinne kannattaa tulla vaikka kahville tapaamaan samanhenkisiä ihmisiä ja vaihtamaan kuulumisia.

Studiopäivät

Kellariteatterilla on kuukausittain kesätaukoa lukuunottamatta kaikille jäsenille avoin ja maksuton yhteinen studioaika, jonka aikana jäsenet saavat harjoitella ja kokeilla studiokuvaamista.

Se on myös yksi hauska tapa tutustua muihin jäseniin, ja mukaan tulee ajoittain myös seuramme valokuvauksen ammattilaisjäseniä kertomaan ja esittelemään niksejä.

Ohjeet studion vuokraamiseen ja käyttöön

Koulutus

Koulutustarjonta on monipuolista tiedon jakamista kaikissa muodoissa. Järjestämme koulutuksia ja tietoiskuja pitkin vuotta erilaisista valokuvaukseen ja kuvankäsittelyyn liittyvistä asioista.

Retket

Järjestämme erityyppisiä kuvausretkiä, joissa kuvaamisen lisäksi on tietysti luvassa mukavaa yhdessäoloa.

Luontokuvaillat

Luontokuvailloissa saamme nähdä upeita kuvia, ja esittelijöinä on joko omia jäseniämme tai vierailevia tähtiä.

Nuorisotoiminta

Nuorisotoiminta on sulautettu toistaiseksi varsinaiseen toimintaan.

Mikäli olet halukas vetämään nuorisotoimintaa, niin otathan yhteyttä sähköpostilla seuran puheenjohtajaan (puheenjohtaja (at ) raumankameraseura.fi)

Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Koulutusta_LeenaVäinölä
Studiokuvausta_SannaKinnunen