Palaa kohteeseen

(ei otsikkoa)

Kuuskajaskarin kuvausprojekti

Kuuskajaskarin karttaKuuskajaskari on 26,5 hehtaarin kokoinen saari Rauman edustalla. Historiaa sillä on niin laidunpaikkana, venäläisten tukikohtana, kuin armeijan puolustuslinnakkeenakin. Tällä hetkellä Selkämeren kansallispuiston osana saarelta löytyy niin mielenkiintoista luontoa kivikkoineen, kuin armeijan käytössä olleita rakennuksia ja tykkejä. Lisätietoja saaresta, kulkuyhteyksistä ja majoitusmahdollisuuksista
kuuskajaskari.fi -sivuilta.

Mikäli haluat päästä sähköpostilistalle, lähetä Nils Nymanille sähköpostia (nils.nyman(at)dnainternet.net). Nils hoitaa asioiden tiedottamista jakelulistalla oleville ja mahdollisia selvittelyjä ja kysymyksiä saarella toimivien yhteistyökumppaneiden kanssa.

Valokuvaus

Kuuskajaskarin tähystystorni - Nils Nyman

Kuuskajaskarin tähystystorni – Nils Nyman

Seuran jäsenien toivotaan ikuistavan saaren rakennuksia, rakennelmia ja luontoa eri vuoden- ja vuorokauden aikoin. Kuvista koostetaan kameraseuran toimesta muutamia eri tyyppisia näyttelyitä ja myös kuvakirja olisi tarkoitus työstää. Ensimmäinen varsinainen näyttely pystytetään saarelle ennen Kuuskajaskari-päivää (3.8.2013). Näyttelyn, johon toivotaan kuvia kaikilta, järjestelyistä tiedotetaan myöhemmin.

Kameraseuran jäsenillä on mahdollisuus päästä kaikkiin saaren tiloihin jotka eivät ole sen estävässä käytössä. Tällaisia ovat esimerkiksi käytössä olevat majoitus- ja säilytystilat. Jäsenillä on myös mahdollisuus ilmaiseen ns. makuupussimajoitukseen ottamalla yhteyttä saarella emäntänä olevana Sirpa Saariseen. Myös kuvauskaluston säilytys lukitussa tilassa onnistuu.

 

Valokuvanäyttely avataan 3.8.2013 Kuuskajaskarissa

Kuuskajaskarissa piti alunperin olla lauantaina 3.8.2013 Kuuskajaskari-päivä, mutta kyseisen päivän ohjelmisto on nyt yhdistetty venetsialaisiin lauantaille 31.8.

Kameraseuran valokuvanäyttely avataan kuitenkin 3.8.

Aiemmin ilmoitettua seuran kesäpäivää ei järjestetä kyseisenä päivänä!

Linkkejä

Valokuvanäyttely Rauman pääkirjastossa 3.3. – 29.3.2014

Kuuskajaskarin valokuvanäyttely

 

 

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://raumankameraseura.fi/historia/kuuskajaskari/