SKsL:n Vuosinäyttely

Suomen Kameraseurojen Liiton Vuosinäyttely

Kaikki jäsenet, nyt on aika osallistua SKsL:n vuosinäyttelyyn, joka pidetään tänä vuonna Tampereella!
Digikuvien latausaika on 31.1.2020 asti ja vedoksista tehdään yhteislähetys. Toki voit lähettää myös vedokset itse SKsL:n ohjeiden mukaan. Yhteislähetyksestä on tulossa lisäinfoa jäsenille sähköpostilla.

Osallistumismaksut:

• Yli 29 vuotiaat 4 € / teos
  • Nuoret (alle 29 vuotiaat 14.3.2020 asti) 2 €/teos, mutta SKsL maksaa osallistumismaksun jokaisen seuran kymmenen nuoren osallistujan puolesta.

SKSl:n  osallistumisohjeet

Lisätietoja Tampereella pidettävästä vuosinäyttelystä

Oman seuran Vuoden Kuvaaja 2020 -kilpailu

Tästä on mahdollisuus saada pisteitä oman seuran Vuoden Kuvaaja 2020 -kilpailuun seuraavasti:

• yksi hyväksytty teos riittää siihen, että saat 3 pistettä seuran omaan kilpailuun. Jos hyväksyttyjä teoksia on enemmän, se ei kasvata pistesaldoa lisää eli voit saada max. 3 pistettä
  • kunniakirjoista saat yhden lisäpisteen/kunniakirja
  • lisätietoja saat webmaster@raumankameraseura.fi (Leena) tai muilta hallituksen jäseniltä.

Kaikki mukaan!

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://raumankameraseura.fi/sksln_vuosinayttely/