Jäsenkirje joulukuu ja syyskokous 2019

Tervetuloa syyskokoukseen ja jäseniltaan

Kuusistonkatu 1, torstaina 12.12.2019 klo 18.00.

Tällä kertaa jäsenillassa pidämme syyskokouksen ja juttelemme menneestä vuodesta sekä mietimme tulevaa. Tarjolla kaffetta ja teetä sekä pullaa tai muuta hyvää.

Seuran historiikin julkistustilaisuus

Seuran historiikin julkistusilaisuus  pidetään la 14.12.  klo 15 Cafe Salissa torin reunalla. Tilaisuudessa puhuu kirjan kirjoittaja Teemu Laulajainen. Teemu pystyttää kahvilaan myös seuran historiasta kertovan valokuvanäyttelyn. Paikan päällä on mahdollisuus ostaa kirjoja hintaan 33 e (jäsenille 30 e).

Studiopäivä 15.12. Klo 13.30–17.30

Mallina on tällä kertaa vaalea nainen, joka on Instagram-nimeltään The Sari. Hän on kokenut malli, jonka kanssa on helppo kuvata. Näissä kuvauksissa on tarkoitus myös käyttää värikalvoja. Kokoontumispaikkana on vanha ja tuttu kellariteatteri, johon on käynti Pallerokujan päästä. Tarjolla tuttuun tapaan kahvia, teetä, jotain namia sekä jutustelua.

Jäsenille lähetetyssä jäsenkirjeessä lisätietoja toiminnasta.

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://raumankameraseura.fi/jasenkirje-joulukuu-ja-syyskokous-2019/