Jäsenilta, tammikuu 2020

Tammikuun jäsenilta

Paikka ja aika:  Kuusistonkatu 1, torstaina 9.1.2020 klo 18.00.

Jäsenillassa palkitaan Vuoden kuvaaja 2019 -kilpailun kolme parasta sekä Vuoden kameraseuralainen. Lisäksi Vuoden kuvaaja 2019 -kilpailun viimeisen osakilpailun eli Vuosikilpailun tulokset julkistetaan  ja jaetaan kunniakirjat menestyneille.  Arvioinnin viimeisessä osakilpailussa suoritti Ala-Satakunnan kameraseura.

Lisäksi pääsemme tutustumaan Elmeri Juutin luontokuviin Turun lähialueilta, Rauman seudulta ja muualta Suomesta. Esityksen nimi on Nuoren luontokuvaajan matkassa – kuvia läheltä ja hieman kauempaa.  Elmeri kertoo kuvien taustoista ja nuoren kuvaajan luontokuvauskokemuksista.

Jäsenillassa on mahdollisuus ostaa Valokuvan vuodet -historiikkeja hintaan 30 €.

Tulevia tapahtumia

Raimo Sundelin pitää luontokuvaillan 15.1. Rauman lukion auditoriossa eli entisellä Otan koululla. Esityksen nimi on Huutoja mereltä – kuvia ja tarinaa saaristosta yli 40 vuodelta. Pääsymaksu on 5 €.

Petri Segerroos pitää Photoshop-kurssin edistyneille 18.1. Klo 9–17.  Kurssi järjestetään Marttapirtillä keskustassa, kirkon lähellä, os. Luostarinkatu 4, 26100 Rauma.

Vuoden 2020 muut jäsenillat pidetään 6.2., 5.3., 2.4., 7.5., 3.9., 1.10., 5.11. ja 3.12.

Jäsenillassa on tarjolla kaffetta ja teetä sekä pullaa tai muuta hyvää.

Tervetuloa!

Jäsenille lähetetyssä jäsenkirjeessä lisätietoja toiminnasta.

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://raumankameraseura.fi/jasenilta-tammikuu-2020/