Jäsenilta, maaliskuu 2020

Tervetuloa jäseniltaan!

Kuusistonkatu 1, torstaina 5.3.2020 klo 18.00.

Tällä kertaa jäsenillassa Teemu Laulajainen antaa ”Photarivinkin” eli opitaan hiukan Photoshopin käyttöä. Katsellaan Facebook-ryhmässämme jaettuja valokuvia, joissa on käytetty erilaisia luovia kuvaustekniikoita, ja tutkaillaan, millaisia tekniikoita jäsenet ovat kuvia ottaessaan käyttäneet. Kuvia jakaneiden kesken arvotaan kahvilalahjakortti. Annetaan ohjeita ja vinkkejä seuraavaan samantyyliseen kuvahaasteeseen. Lisäksi rallikuvausta harrastava Jorma Kekola esittelee vauhdikkaita valokuviaan.

Tervetuloa studiolle 22.3.2020 klo 13.30–17.30.

Menestynyt valokuvaaja ja seuramme jäsen Tiina Poimio opastaa mallin ohjaamisessa.  Nyt jos koskaan kannattaa tulla mukaan studiolle.

Seuralla on Whatsapp-ryhmä

Meillä on Whatsapp-ryhmä, jossa voi mm. kysellä apua ongelmatilanteessa, pyytää ihmisiä avustajiksi, ilmoitella äkkilähdöstä revontuliretkelle tms. Ryhmä on kätevä silloin, kun viesti pitää saada nopeasti perille. Jos haluat liittyä ryhmään, ota yhteyttä Sanna Kinnuseen esim. Facebookissa tai os. studio@raumankameraseura.fi.

Valokuvaesitys näyteikkaunaan

Seuralla on TV,  joka pyritään saamaan jonkin yrityksen näyteikkunaan kaupungin keskustaan. Tarkoitus on näyttää ruudulla jäsenten valokuvia ja tehdä seura tunnetuksi. Voit saada kuvasi (maks. 10 kpl/jäsen ) näkyville lähettämällä ne Teemulle os. rkskuvat@gmail.com.

Yleisötapahtuma toukokuussa

Suunnittelemme yleisötapahtumaa keväälle. Olisiko sinulla ideoita siihen? Olemme miettineet paikaksi mm. eri tavarataloja tai sitten erillistä tilaa. Ohjelmana voisi olla muotoku vausta (kuva tulostetaan mukaan), valokuvaustarvikekirppis, lasten kasvomaalausta, make over…Kerro ideasi hallitukselle os. sihteeri@raumankameraseura.fi. Mitä haluaisit itse olla mukana tekemässä?

Mistä tilat studiolle?

Studiolle ei ole löytynyt korvaavia tiloja purettavan Kellariteatterin tilalle. Jos sinulla on ideoita, ota yhteyttä hallitukseen mahdollisimman pian.

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://raumankameraseura.fi/jasenilta-maaliskuu-2020/