Studion käyttösäännöt

Tiedote kameraseuralaisille kellariteatterin studion käytöstä

(Hintatiedot ja varaustiedot  päivitetty 26.3.2019)

Rauman kameraseuran jäsen tai jäsenet yhdessä voivat vuokrata studiota harjoituskäyttöön, jolloin kustannukset voi jakaa. Varauksen voi tehdä studiovastaavalta  (sähköposti: studio(at)raumankameraseura.fi tai puh. 050-407 9176).  Häneltä saat myös avaimet studiolle. Lisäksi hän vastaa vuokratuntien seurannasta ja merkinnästä.
Linkki Kellariteatterin varauskalenteriin

Studiovuoron maksaminen
Rauman kameraseuran tili: FI51 4450 2320 0681 85
Viite: 2019001
Hinta: 14,50 € ensimmäinen tunti ja seuraavat tunnit 7 €/h klo 22.00 asti
Laskustus kokonaisista tunneista

Ensimmäisellä studiokerralla mukana on joku kokeneempi studion käyttäjä opastamassa tilan ja kaluston käyttöön.

Palauta aina kaikki välineet oikeisiin paikkoihinsa, jotta seuraavan käyttäjän on mukava tulla ja välineet löytyvät.

Jos jotain rikkoutuu, ilmoita siitä välittömästi hallituksen jäsenelle. Vahinkoja sattuu ja näin saadaan heti korjattua tilanne, ettei seuraava studiolle tulija koe ikävää yllätystä.

Studiolle ei saa viedä lemmikkieläimiä, huomioimme oman seuran jäsenten ja muiden kellariteatteria käyttävien allergioita.

Studiotilaa ja Kameraseuran kalustoa EI saa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin, tila ja kalusto on tarkoitettu vain ja ainoastaan harjoittelukäyttöön.

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://raumankameraseura.fi/studion-kayttosaannot/